GÜNCEL DERSLER : | |||
---|---|---|---|
GDM 423 | Gıda Ambalajlama ve Depolama D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 803 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 555 | Yeni Ambalaj Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 803 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 423 | Gıda Ambalajlama ve Depolama D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
FST 804 | Research Area D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 805 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 903 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 423 | Gıda Ambalajlama ve Depolama D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 491 | Uygulamalı Mühendislik Deneyimi Eğitimi D+U : (5+10), AKTS :15 | 1. Öğretim | |
GDM 650 | Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 807 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 902 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 423 | Gıda Ambalajlama ve Depolama D+U : (3+0), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 555 | Yeni Ambalaj Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 813 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 905 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 310 | Et ve Et Ürünleri Teknolojisi D+U : (2+2), AKTS :5 | 1. Öğretim | |
GDM 498 | Bitirme Çalışması D+U : (0+4), AKTS :10 | 1. Öğretim | |
GDM 650 | Akademik Yazı Hazırlama Teknikleri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 423 | Gıda Ambalajlama ve Depolama D+U : (3+0), AKTS :4 | 1. Öğretim | |
GDM 555 | Yeni Ambalaj Teknolojileri D+U : (3+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 817 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim | |
GDM 907 | Uzmanlık Alanı D+U : (4+0), AKTS :6 | 1. Öğretim |
İletişim
zehraayhan@sakarya.edu.tr+90 (264) 295 3858